04/06/2010

Nu pot permite sa devii slabiciunea mea!

Posted in Aberatii, moi, Raluka tagged , , , , , , la 2:25 pm de Raluca

NU… clar NU… ce nu? Nu dracul… aaa… scuze, dragul meu nu pot permite sa devii slabiciunea mea. Si stii de ce?… pentru ca nu am chef sa stau si sa imi storc eu creierii ce faci cand bantui prin alte parti. N-am chef nici sa ma trezesc cu tine in visele mele, alea care ar cam trebui sa fie dulci si siropoase, si sa imi trantesti cine stie ce duma de ma lasa cu gura ca la stomatolog.
Nu mi-as dori nici sa fiu, cea dupa fusta careia sa te ascunzi atunci cand faci vre-o mare gogomanie, si eu ca o fata buna ce sunt, sa te scot cu fata curata din toata situatia, probabil putin jenanta, daca nu chiar penibila, in care te bagi… nop… pentru chestia asta exista mamica ta :D… (excluzand datile cand eu iti iau mereu apararea si te scot baiatul bun si nevinovat).
Si sa fim seriosi… nu mi se pare corect sa crezi ca ai pus stapanire pe tot ce este al meu. Stii bine… ti-am spus de n ori… ce este al meu… este al meu si ai voie sa atingi sau sa folosesti doar cu permisiunea mea… ce este al tau este discutabil… adica este si al meu… i know you love me! 😀
Apropo de iubire… aici chiar as putea da dovada de slabiciune… deci clar nu pot sa te iubesc, pentru ca nu pot permite sa devii slabiciunea mea. Nu de alta dar dupa o sa ma atinga lumea la punctul meu sensibil… si chiar vrei sa dea toti in tine? Eu nu as vrea… ca dupa te-as avea pe constiinta.
Chiar asa… nu ti se pare ca am folosit cam des cuvantul „NU”? nici mie :P… acum sa fim seriosi… lumea probabil o sa zica ca esti un fatalau… dar noi stim ca nu e asa… dar tre` sa inducem cotoharlele in (t)eroare…  ca sa nu mai roiasca in jurul tau 😀 si DA pot sa mai spun multe… dar NU vreau… partile bune le pastrez pentru mine.
Psst!!! Psssst!!!  Sa-ti spun un secret… dar juri ca nu spui la nimeni?… chiar ai devenit slabiciunea mea… dar ce pot sa fac acum?… asta e… tac si inghit…

2 comentarii »

  1. Drinlaine said,

    Asa mujer, da cu el de toti peretii :D. Ca doar e slabiciunea ta si iti permiti 😀

  2. Raluka said,

    si nu numai de pereti… am io ac de cojocul lui… ca deh… nu imi permite sa devina slabiciunea mea…. :)) si vorba aia… lui nu o sa ii placa deloc… dar deloc =))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: