29/03/2009

Despre si de la barbati II

Posted in Aberatii, Raluka tagged , , , , , , , , , la 11:50 am de Raluca

revista-men-s-health-ii-provoaca-pe-barbati-2

26. Se pare că orice bărbat are în MP3 player o melodie specific feminină, pe care o ascultă frecvent… dar dacă îl întrebi, o să spună că nu ştie cum a ajuns acolo.

27. Sexul este mult mai interesant dacă îi privim în ochi în timp ce o facem, dar asta numai pentru câteva secunde… dacă insistăm e posibil să-i speriem.

28. Dacă sunt obsedaţi de corpul nostru şi nu pot citi limbajul trupului în pat, e mai bine să le spunem ce ne place sau ce nu ne place.

29. Cică e semn bun dacă ne vorbesc vulgar câteodată. Şi pe prietenii cei mai buni îi insultă, cică fac asta doar cu cei pe care-i plac şi e felul lor de a-şi exprima afectiunea.

30. Dacă-şi doresc să ne vadă îmbrăcate în majorete nu înseamnă că e pedofil, ci încearcă doar să experimenteze acea viaţă sexuală de care nu a avut parte în liceu.

31. Dacă ne-au povestit despre un lucru drăguţ pe care l-au facut pentru foste, asta nu înseamnă că încă mai ţine la ea ci vrea doar să ne dăm seama că are stofă de partener atent.

32. Nu trebuie să luăm al literam fiecare cuvânt pe care îl aruncă atunci când ne certăm. Noi poate ne alegem cuvintele cu grijă deoarece am fost supărate atâtea zile şi am avut timp să ne pregatim “discursul”. În schimb el este prins cu garda jos, ca şi cum ar fi nevoit să treacă un examen oral pentru care nici măcar n-a ştiut că trebuie să studieze. =))

33. Chiar dacă nu reusesc să fie bad boy, să nu le mai spunem că sunt baieţi buni chiar dacă asta credem… lor nu le place pentru că acest termen îl asociază cu “fraier” deci clar nu le place.

34. Dacă pleacă de lângă noi brusc fără explicaţii, înseamna că a trebuit s-o facă… trebuia să găsească un loc ferit ca să-şi scarpine “bijuteriile” =))

35. Ne dăm seama dacă ne plac cu adevărat sau dacă doar flirtează cu noi, dacă îi întrebăm cu câte femei s-au culcat. Dacă numărul este mic atunci înseamnă că ne plac, dacă numarul e mare atunci clar e flirt. =))

36. Toţi bărbaţii se masturbează şi majoritatea o fac o dată pe zi sau la doua zile încă de când au învăţat să-şi manevreze dotările.

37. Sunt perfect de acord să purtăm haine decoltate atunci când ne întâlnim cu prietenii lor. Trebuie să ne descoperim suficient încât să ne dorească dar nu atât de mult încât ca creadă ca ne pot şi avea.

38. Cu privire la mamele lor… dacă le arătăm că o urâm, îşi va face o impresie prostă despre noi, iar dacă suntem mereu de acord cu ea se întâmplă acelaşi lucru. Ca să nu aibă ce să ne reproşeze trebuie să pastrăm o relaţie la nivel mediu cu mamele lor.

39. Este excitant pentru ei când ne văd furioase încât ne mai scapă şi înjurături… dar toate astea câtă vreme nu îi sunt adresate. Văzându-ne latura agresivă, pe care nu o scoatem la iveală prea des, se simt mai apropiaţi de noi, la fel şi când îşi arată ei latura sensibilă.

40. Să facem ceva nebunesc în aşternut, suficient de des încât să-i şocăm. Li se pare a naibii de sexy să ne vadă latura necenzurată de copil rebel.

41. Să nu le mai dăm detalii cu privire la menstruaţie. E ca şi atunci când ne-ar spune ei ce au făcut după ultima beţie la colţul străzii. Lor trebuie să le spunem doar dacă ne-a întârziat.

42. Când ne propun ceva îndrăzneţ în pat, să le spunem că nu am facut-o niciodată. Dacă află că nu este primul o să se întrebe cum a fost înainte.

43. Se enervează rau de tot dacă sunt nevoiţi să întârzie la un eveniment, pentru ca nouă ne ia o veşnicie să ne pregătim. Dar dacă ieşim din baie arătând fantastic… totul se iartă.

44. Păr tuns scurt, braţe musculoase, mers hotărât. Toate astea sunt chestii masculine… dacă le văd la o femeie nu le o să le placă.. deci trebuie să fim atente ce muschi lucrăm.

45. Dacă vrem să se mai uite cu noi la filme siropoase, să nu le mai povestim prietenelor cum a plâns la ultimul film. Nu de alta dar are şi el o reputaţie de arărat.

46. Chiar dacă se uită la alte femei în prezenţa noastră asta nu înseamnă că nu ne iubesc suficient sau nu ne găsesc atrăgătoare… doar că ea poate poartă o rochie mai sexy decât a noastră.

47. Se ştie că şi fetele râgâie şi dau vânturi uneori. Dar pentru ei este mult mai dizgraţios dacă asistă la aşa ceva din partea noastră decât dacă fac ei asta în prezenţa noastră.

48. Urăsc cuvintele diminutive cu care îi alintăm mai ales atunci când o facem în public. Dar asta nu înseamnă că nu le place să ii cuprindem în braţe şi să-i alintăm uneori.

49. Dacă vrem atenţie din partea lor tot timpul, arunci nu trebuie să le-o oferim întruna pe a noastră. Să le dăm ocazia să li se facă dor de noi şi asta îi va determina să ne revadă cât mai curând şi să petreacă mai mult timp cu noi.

50. Dacă o amică de-a noastră ne spune că îl consideră un tip marfă e mai bien să nu el spunem. Desigur vestea îi va gâdila orgolil, dar apoi i-ar aprinde imaginaţia şi asta sigur nu o să ne placă.

Cam acestea sunt sfaturile… sper să ne fie folositoare 🙂 deşi uneori mă întreb cât sunt de folositoare şi de adevărate.

8 comentarii »

 1. jad said,

  …am citit toate regulile si am incercat sa le analizez…acum ma intreb: daca ar exista o femeie care sa respecte toate acestea nu ar fi plictisitor de perfecta pt masculul ei?????
  ….asa ca spun: mai bine ca mine; nu respect aproape nicio regula din cele de mai sus….si mi se rupe inima de sarmanul surghiunit…..dar decat sa planga mama…mai bine… 🙂 soacra-mea…

 2. Crissa said,

  Fata….interesant ce zici tu aici….dar trebuie sa recunosc ca au fost faze la care am ras cu lacrimi… :))

 3. Raluka said,

  corect ceea ce spui tu jad… si sunt curioasa daca e vre-o femeie care sa respect ceea ce e aici… io cred ca tot ce ne taie capu` facem 😀

 4. Raluka said,

  =)) crede-ma ca te cred… si eu am ras cu lacrimi la unele…

 5. Val said,

  Nu stim ce este viata (chiar este o aventura?)….. Nu stii ce sunt barbatii pentru ca femeile nu pot fi in acelasi timp si barbati. Exista mai mult de 50 de indivizi complet diferiti, deci este corecta indoiala ta ca tot ce ai scris poate fi inutil. Dar din punct de vedere estetic, sau intelectual…. este un subiect interesant. Ma surprinde insa lipsa de interes fata de acest subiect. Nici femeile nici barbatii nu reactioneaza. Sunt curios ce ai de spus fata de aceasta constatare.

 6. Raluka said,

  Exact cum ai spus si tu… poate ca tot ce am scris este inutil… da este un subiect interesant… sincera sa fiu mi-ar fi placut sa aflu mai multe pareri in special de la barbati… ca despre ei am scris, daca este ceva adevarat din ce scrie in post. Cred ca nu s-a reactionat in niciun fel, din niciuna din „tabere” pentru ca: voua barbatilor nu prea va place sa va fie descoperite „secretele” sau tabieturile… si niciunul nu a vrut sa confirme sau sa infirme ceea ce scrie in post. Femeile?… hmm… aici e mai dificil… vezi tu… femeia prefera sa faca mereu ceea ce stie ea, ca sa isi pastreze barbatul langa ea, indiferent de ce sfat primeste. Prefera sa-si foloseasca propriile arme asa cum stie ea si cum crede, nu cum scrie in carti, in reviste sau cum spun cei din jur. Nu vrea sa isi reproseze dupa: „uite daca faceam cum credeam eu poate era mai bine”… nu ca daca nu ii iese nu isi reproseaza : „poate daca faceam cum spunea X, sau daca ma luam dupa ce scria in revista Y, cu siguranta iesea mai bine”. Femeile poate sunt mai ciudate… tot timpul cred ca din vina lor se intampla anumite lucruri. Mereu cred ca ele au gresit cu ceva si din acel motiv s-a intamplat ceea ce s-a intamplat. Voi barbatii din punctul meu de vedere sunteti mai superficiali… daca se intampla ceva ziceti: „asa a fost sa fie”… Deci nu cred ca este neaparat lipsa de interes… pur si simplu nu cred ca a vrut nimeni sa-si dea cu parerea.

 7. Val said,

  Pentru seria a II -a părerea mea este că numai punctele 32, 38, 44 si 46 sunt corecte, iar parţial corecte 40,42, 43 si 50. Deci 8 din 50 înseamnă procentaj 16 la sută. Cam puţin şi cred ca asta este explicaţia lipsei de interes din partea bărbaţilor. Mai sunt unele puncte care prezintă „ceva”…. dar totuşi prea puţin pentru a fi considerate „parţial adevărate”. Pentru femei totuşi cred ca cele prezentate sunt foarte interesante si asta explică lipsa lor de … reacţie. Ce sa spună că sunt complet de acord?….Cum ar suna asta?… Ce zici?

 8. Raluka said,

  mai nu neaparat… ar putea sa spuna am incercat si eu aia si este sau adevarata sau ceva de genul… ma bucur ca un barbat zice cam ce crede el ca este sau nu adevarat 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: