28/03/2009

Despre si de la barbati I

Posted in Aberatii, Raluka tagged , , , , , , , la 3:16 pm de Raluca

intro_barbati

Bere, muuultă bere, femei sumar îmbrăcate, sau mai bine goale, un televizor pe vre-un meci ceva, computer cu multe jocuri. Vă sună cunoscut? Da… despre barbaţi este vorba… partea bună este că nu sunt nişte fiinţe chiar atât de complicate şi pentru cei mai mulţi dintre ei nu este foarte greu să-ţi dai seama ce îi face fericiţi.

Excepţie fac detaliile cu privire la femei şi chestiile legate de relaţie. Nu ştiu cum se face, dar când vine vorba de dragoste, întâlniri şi sex, bărbaţii parcă intră în silentio stampa, iar încercarea noastră de a-i înţelege uneori ne face să ne pierdem răbdarea.

În urma cu vre-o 2 ani pe când eram în Spania am gasit un articol într-o revistă, în care erau scrise 50 de mesaje despre şi de la bărbaţi, pentru a ne ajuta pe noi femeile să îi înţelem. Aşa că m-am pus pe tradus şi iată ce spun şi cam ce cred ei.

1. Se gândesc la noi mai mult decât credem, doar că nu ne sună şi nici nu ne trimit mesaje de fiecare dată când le răsarim în minte.

2. Nu oferă niciodată detalii despre viaţa noastră intimă prietenilor lui, dar face în aşa fel încât ei să ştie căt de des o facem.

3. Dacă îi punem să ceară indicaţii pe stradă, e ca şi cum ne-ar cere ei să ascultăm sfaturi despre modă de la altă tipă… deci să nu încercăm!

4. Câtă vreme nu am avut cu ei nicio discuţie despre viitor, se cred liberi să mai testeze “piaţa”.

5. Dacă tipul care ne curtează ne place, să nu facem pe inabordabilele la nesfârşit, deoarece va crede că nu ne interesează şi va înceta să ne mai caute de teamă să nu fie respins.

6. Să nu îi punem să aleagă cu ce să ne îmbrăcam, deoarece pentru ei toate arată bine… dar chiar nu poate face diferenţa. La fel si cu florile… să nu îi trimitem dupa cine ştie ce specie de flori pentru că ei vin tot cu frezii şi ne vor spune că-s lalele. 🙂

7. Chiar dacă suntem foarte apropiate de ei şi de mult timp împreună, să nu facem pipi de faţă cu ei… e mult prea personal… =))

8. Orice gest sensibil şi romantic cu care am fost impresionate la primele întâlniri, probabil a fost învăţat de la tipa cu care a ieşit înainte de a ne cunoaşte.

9. Le place să fie seduşi… aşa că hai să o facem mai des. Îi enervează la culmea faptul că ei trebuie să ia iniţiativa de fiecare dată.

10. Să le cerem să facă ceva pentru noi şi le vom aminti pe loc ca sunt bărbaţi. Pe de altă parte să le spunem cum se face un anumit lucru şi precis le vom aminti de mame 😀 >:)

11. Dacă vine vorba despre penisul lui, trebuie să ţinem minte 3 lucruri: dacă e mic îi spunem că e exact cât trebuie. Dacă e mediu îi spunem şi noi că e imens, iar dacă e imens, deja ştie asta, dar un compliment în plus nu strică.

12. Se pare că există o vorbă, cum că poţi să-ţi dai seama dacă e bun la pat după felul în care dansează… ei bine nu este adevărată deoarece dansul are loc

într-un loc ticsit cu persoane cunoscute şi necunoscute, lucru care-l împiedică să fie complet dezinhibat.

13. Sunt sensibili în ceea ce priveşte corpul lor, chiar dacă nu pare. Dacă le spunem că s0au îngrăşat  o să-şi “sugă” burta în faţa noastră, dar cum rămân singuri o să se studieze din toate unghiurile.

14. Cele mai multe dintre noi nu recunoaştem când greşim… aşa că dacă le spunem din când în când că au dreptate cu siguranţă vom primi multe bile albe din partea lor.  🙂

15. Cea mai rapidă cale să-i determinăm să facă ceva să ne duca la orgasm este să le spunem despre ce este vorba şi vor profita de şansa de a ne livra plăcerea fără prea multe bătăi de cap.

16. Un tricou simplu care ne acoperă doar posteriorul este cam cu 95% mai sexy decât lenjeriile intime costisitoare despre care credem că îi dăm pe spate.

17. Când ne ridicăm de la masă într0un restaurant sau bar pentru a merge la toaletă, scanează toată încăperea pentru a vedea câţi bărbaţi întorc capul dupa noi. Le place să creadă că sunt invidiaţi.

18. Atunci când dorim să ne împrospătăm înainte de o partidă de sex, trebuie să avem grijă să ieşim foarte repede, deoarece lor le va zbura gândul departe de sex.

19. Cu siguranţă ne amintim de lucrurile pe care le făcea la începutul relaţiei, ca de examplu să asculte nu ştiu ce poveşti din copilărie, sau să ne alinte pisica, despre care credam ca le face plăcere… ei bine nu le făcea placere… pur si simplu îşi doreau să îi placem.

20. În ceea ce priveşte garderoba lor, ei aleg hainele în care se simt bine în detrimentul celor în care arată bine. Noi îi putem ajuta puţin găsindu-le lucruri la modă în care să se simtă şi bine…

21. Dacă ne spune că rochia cu care suntem îmbrăcate este frumoasă… este doar politicos. Dacă ne complimentează pe parcursul întregii seri… e doar o scuză pentru a se mai holba puţin la formele noastre.

22. Suntem extrem de curioase să ştim dacă le place să presteze sex oral? Adevărul este că… nu, deloc!

23. Putem descoperii uşor ce stiluri îi dau pe spate în pat dacă le găsim arhiva porno din calculator.

24. Dacă îi rugăm să ne ţină poşeta în public îi facem să se simtă ca şi cum ar purta fustă. Deci să nu le-o luăm în nume de rău dacă ne refuză.

25. Dacă ne “jucăm” cu ei şi nu se excită, probabil că mişcările noastre sunt prea delicate… zonele lor intime, faţă de ale noastre au nevoie de un “tratament” un pic mai hotărât.

Va urma…

4 comentarii »

 1. Val said,

  Trebuie să deschizi o „scoală” pentru…femei. Stii atâtea…si reusesti să le spui fara să ne iriţi. Asta este cel mai importanat lucru, pentru ca deobicei adevarul… „supără”. Dar tot ce ai scris este numai … abecedarul. Adică se referă la bărbaţii …. de la grădiniţă. Sunt curios când vei ajunge la cei din anul I de …. căsnicie.

 2. Raluka said,

  hmmm nu am experimentat 🙂 cand o sa experimentez o sa vorbesc si despre asta =)) dar mai am mult pana atunci 😉

 3. Val said,

  Parcă esti un pic … pesimistă. Oricum îţi doresc … succes şi dacă se poate fără … deziluzii.

 4. Raluka said,

  nu sunt pesimista… doar ca nu e inca momentul sa experimentez asta… mai am ceva de copilarit 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: